بلوغ زودرس دختران و پسران به زبان ساده
  • مربوط به موضوع » <-CategoryName->

 

بلوغ زودرس دختران و پسران به زبان ساده

نگاهی به مراجعه‌کنندگان به متخصصان غدد و روانشناسان و روانپزشکان نشان می‌دهد که بلوغ زودرس در جامعه به سرعت در حال گسترش است و دوران خوش کودکیِ بسیاری از بچه‌های ایرانی را به ملغمه‌ای عذاب‌آور از تغییرات جسمی و روانی تبدیل کرده است که البته خیلی‌هایش برای بچه‌ها قابل درک نیست و همین مسئله است که به کابوس بزرگی برای والدین تبدیل شده و سوالات فراوانی را در ذهنشان ایجاد کرده است. از جمله این‌که بلوغ زودرس چیست و نشانه هایش در دختران و پسران، چگونه بروز می کند؟ چرا سن بلوغ پایین آمده است؟

 

آیا بلوغ زودرس ارثی است یا رهاورد نه چندان خوش دسترسی روزافزون بچه‌ها به فناوری ‌های روز، اینترنت، ماهواره و بمباران شدن توسط اطلاعاتی است که گاهی تا سه چهار سال بعد هم احتیاجی به آن‌ها ندارد؟
اگر شما هم با این سوالات مواجهید، مطلب پیش رو را از دست ندهید.
-
بلوغ زودرس چیست؟
منظور از بلوغ، دوره‌ای است که طی آن در فرد صفات ثانویه جنسی به وجود می‌آید و توانایی باروری و تولید مثل ایجاد می‌شود. وقتی که این توانایی، پیش از موعد، یعنی در دختران زیر 8سال و در پسران، چند سال قبل از سن متعارف پدید بیاید و شکل بگیرد، بلوغ زودرس نامیده می شود. معمولا کودکانی که دارای قد بلندتر و هیکل درشت تری به نسبت همسن و سال هایشان هستند، زمینه ابتلا به بلوغ زودرس را دارند که متاسفانه بروز این امر، در نهایت به عدم رشد کافی و کاهش اندازه نهایی قد منجر می شود.
-
بلوغ زودرس در پسران
بزرگ شدن زودهنگام و غیرطبیعی اندام ها، رشد مو در نواحی زیر بغل و شکم، دورگه شدن صدا، بیش فعالی، پرخاشگری و توجه زیاد به جنس مخالف، در صورتی که در پسران چند سال زودتر از سن معمول بروز کند، از نشانه های بلوغ زودرس پسران است.
-
بلوغ زودرس در دختران
رشد اندام ها و شروع عادت ماهانه، رشد مو در نواحی زیر بغل و شکم، توجه زیاد به ظاهر، تمایل به جنس مخالف و افسردگی و گوشه گیری و انزوا، چنانچه برای دختران زیر هشت سال پیش بیاید، از نشانه های بلوغ زودرس دختران است.
-
چرا کودک ما، زودتر از موعد به بلوغ می رسد؟
کارشناسان بر این باورند که بلوغ زودرس، ریشه در دو عامل «مرکزی و محیطی» دارد. عوامل مرکزی، یعنی دو عامل «ژنتیک» و «اختلالات فیزیکی». ژنتیک و وراثت یعنی معمولا بچه ها در همان سنی به بلوغ می رسند که والدین و خانواده شان، بلوغ را تجربه کرده اند. اختلالات فیزیکی هم شامل بیماری هایی مثل ناهنجاری های دستگاه عصبی یا فعالیت غدد است که تاثیر مستقیم و غیرمستقیم در بلوغ زودرس دارد. عوامل محیطی اما، پیچیده تر و متنوع تر است که تغذیه نامناسب، موقعیت جغرافیایی و آب و هوای محل زندگی، شرایط فرهنگی خانواده و... از آن جمله اند که در ادامه، به بررسی برخی از مهم ترین موارد می پردازیم.
-
سیگار کشیدن مادر
بد نیست بدانید سیگاری بودن مادر جزو دلایل شایع بروز بلوغ زودرس در کودکان است. به همین دلیل، باید مادران باردار در اولین فرصت سیگار را ترک کنند. این روزها ثابت شده است بچه های مادرانی که در طول بارداری و پس از آن سیگار می کشند، خیلی زودتر از همسن و سالان خود، بلوغ را تجربه می کنند.
-
نبود پدر
نبودِ پدر، علاوه بر تمام پیامدهای عاطفی و روانی که می تواند برای بچه ها در پی داشته باشد، به دختر بچه ها لطمه عمیق تری می زند. جای خالی پدر، سیستم هورمونی دختران را به هم می ریزد و آنها را با مشکل بلوغ زودرس مواجه می کند.
-
غذاهای پرکالری و مصرف زیاد گوشت
برای سلامت فرزندتان هم که شده، رژیم غذایی متنوعی در خانه داشته باشید و دست از مصرف پی در پی گوشت بردارید. این روزها ثابت شده است مصرف غذاهای پرکالری و گوشت زیاد، می تواند موجب بروز بلوغ زودرس در کودکان شود. کارشناسان می گویند اگر کودکی در سنین شش هفت سالگی، بیش از هفت نوبت در هفته گوشت مصرف کند، زودتر از همسالانش بالغ می شود.
-
کم تحرکی و تماشای زیاد تلویزیون
کم تحرکی و تماشای بیش از اندازه تلویزیون می تواند باعث اختلال در تعادل هورمونی کودکان و در نتیجه بلوغ زودرس شود. تحقیقات ثابت کرده است جلوگیری از دسترسی کودکان به تلویزیون، تنها به مدت یک هفته باعث افزایش 30درصدی هورمون ملاتونین در بدن آنها می شود. این هورمون که از بلوغ زودرس جلوگیری می کند، با تماشای بی رویه تلویزیون در بدن کاهش پیدا می کند.migna.ir پس اگر نمی خواهید وضعیت هورمونی کودکتان به هم بریزد و با مشکلات ناشی از بلوغ زودرس مواجه شود، مدت زمان تماشای تلویزیون را محدود کنید و شرایط بازی و ورزش های پرتحرک را برایش فراهم کنید.

به همه اینها اضافه کنید توجه بیش از اندازه به کودک، دادن پول توجیبیِ فراوان، به دفعات حمام کردن بچه در طول هفته، تماشای برنامه های تلویزیونی و ماهواره ایِ نامناسب، رعایت نکردن حد و حدود ارتباط با همسر در حضور کودک و... که هر کدام می تواند به شکلی، زمینه ساز بلوغ زودرس بچه شود.



هدایت تحصیلی پایه نهم سال تحصیلی 95-94
  • مربوط به موضوع » <-CategoryName->

هدایت تحصیلی و انتخاب رشته در پایه نهم :


انتخاب رشته در پایه نهم در سه شاخه علوم نظری،کار و دانش و فنی و حرفه ای اتجام خواهد پذیرفت و در پایه دهم دانش آموز می تواند براساس شاخه ای که انتخاب نموده، رشته مورد نظر را انتخاب نماید   دانش آموزی که در پایه نهم شاخه علوم پایه را انتخاب نماید، در پایه دهم این شاخه را به صورت موقت ادامه می دهد و بر اساس نمراتی که کسب می کند در پایه یازدهم می تواند یکی از رشته های علوم تجربی را علوم ریاضی را انتخاب نماید،


ترکیب اعضای هدایت تحصیلی واحد آموزشی: مدیر مدرسه-مشاور مدرسه-دبیران دروس مرتبط هر رشته


ماده 10 آیین نامه هدایت تحصیلی:
انتخاب شاخه/رشته تحصیلی دانش آموزان بر اساس ملاک هایی که در این آیین نامه مطرح شده است در پایان دوره اول متوسطه انجام می شود.


ماده 11 آیین نامه هدایت تحصیلی:
1-11 در شاخه نظری دانش آموزان به یکی از رشته های ادبیات و علوم انسانی، معارف  اسلامی و علوم پایه هدایت خواهند شد.


2-11 در شاخه کاردانش و فنی و حرفه ای مطابق با ضوابط مربوط دانش آموزان به یکی از زمینه، گروه و رشته هدایت خواهند شد.


 

5-11 هدایت تحصیلی دانش آموزان واحدهای آموزشی بزرگسالان، ایثارگران، استعدادهای درخشان، استثنایی، داوطلبان آزاد و دانش آموزان تطبیقی همانند دانش آموزان عادی است.


1-16- علوم پایه
مجموع سه نمره پذیرفته شده خرداد یا شهریور هر یک از درس های ریاضی و علوم تجربی، در سه پایه در دوره متوسطه اول بدون ضریب کمتر از 42 نباشد.
نمره درس ریاضی و علوم تجربی در سه سال دوره متوسطه اول با ضریب 3 محاسبه می گردد.
مجموع نمرات دروس مرتبط با رشته در سه سال دوره متوسطه اول با در نظر گرفتن ضریب هر یک از دروس حداقل 252 باشد. یعنی به عبارت دیگر چنانچه نمرات هر درس را در ضریب آن جمع نماییم و حاصل جمع آن را بر تعداد دروس مرتبط با رشته تقسیم نماییم معدل رشته باید حداقل 14 باشد.


2-16- رشته ادبیات و علوم انسانی
مجموع سه نمره پذیرفته شده خرداد یا شهریور در هر یک از درس های زبان و ادبیات فارسی، عربی و مطالعات اجتماعی در سه پایه دوره متوسطه اول بدون ضریب کمتر از 42 نباشد.
نمره درس زبان و ادبیات فارسی در سه سال دوره متوسطه اول با ضریب 4 محاسبه می شود.
نمره درس مطالعات اجتماعی در سه سال دوره متوسطه اول با ضریب 3 محاسبه می شود.
نمره درس عربی در سه سال دوره متوسطه اول با ضریب 2 محاسبه می شود.
مجموع نمرات دروس مرتبط با رشته در سه سال دوره متوسطه اول با در نظر گرفتن ضریب هر یک از دروس حداقل 378 باشد. یعنی به عبارت دیگر چنانچه نمرات هر درس را در ضریب آن جمع نماییم و حاصل جمع آن را بر تعداد دروس مرتبط با رشته تقسیم نماییم معدل رشته باید حداقل 14 باشد.


4-16- شاخه فنی و حرفه ای و کاردانش


مجموع سه نمره پذیرفته شده خرداد یا شهریورهر یک از درس های ریاضی، کار و فناوری در سه پایه دوره اول بدون ضریب کمتر از 36 نباشد.
نمره درس ریاضی در سه سال دوره متوسطه اول با ضریب 2 محاسبه می شود.
نمره درس کار و فناوری در سه سال دوره متوسطه اول با ضریب 3 محاسبه می شود.
مجموع نمرات دروس مرتبط با رشته در سه سال دوره متوسطه اول با در نظر گرفتن ضریب هر یک از دروس حداقل 180 باشد. یعنی به عبارت دیگر چنانچه نمرات هر درس را در ضریب آن جمع نماییم و حاصل جمع آن را بر تعداد دروس مرتبط با رشته تقسیم نماییم معدل رشته باید حداقل 12 باشد.


تبصره 4-16- شاخه فنی و حرفه ای و کاردانش
پس از تعیین شاخه فنی و حرفه ای و کاردانش در پایان دوره اول متوسطه و ثبت نام اولیه در هنرستان مربوطه، هدایت دانش آموزان برای ورود به زمینه، گروه و رشته مورد نظر بر اساس بررسی های مشاوره ای و نظر فنی کمیته هدایت تحصیلی مستقر در هنرستان مربوطه صورت می گیرد.



اختلال PTSD ( اختلال استرس پس از سانحه)
  • مربوط به موضوع » <-CategoryName->

درمان می‌تواند نشانه‌های PTSD را ضعیف‌تر و محدودتر کند و توانایی فرد، برای مدیریت احساسات مربوط به واقعه فاجعه بار را افزایش دهد.

اختلال  PTSD ( اختلال استرس پس از سانحه)

چکیده
این مطالعه با هــدف بررسـی متـون مربـوط بـه ویژگی های افراد دچار اختلال استرس پس ازحادثه(PTSD )، کاهش نشانه‌های جسمانی و احساسی، جهت بهبود عملکرد روزانه و کمک به فرد برای مقابله با وقایع آغاز کننده این اختلال و روش های بررسی شده برای کاهش اثر مشکلات موجود انجام شده است.
روش: بررسی به شکل مروری بر متون موجود و پژوهش های انجام شده در این زمینه صورت گرفت.

یافته ها: درمان این بیماری سابق بر این دشوار و حتی غیر ممکن تلقی می شد،ولی در یک دهه اخیر با پیشرفت تکنیکهای درمانی روان شناختی،درمان این بیماری ممکن شده است،به این شرط که تشخیص درست و به موقع داده شود و روش رواندرمانی مناسب مورد استفاده قرار گیرد. برخی مطالعات پیشنهاد می کنند که مداخلات زودهنگام درباره افرادی که از فاجعه ای رنج می‌برند ممکن است برخی نشانه های PTSD را کاهش دهد و یا کلا از بروز آنها جلوگیری نماید.
نتیجه گیری: نشانه‌های PTSD به ندرت به طور کامل ناپدید می‌شوند، اما درمان می‌تواند آسیب دیدگان را برای مقابله‌های موثرتری در زندگی یاری نماید. درمان می‌تواند نشانه‌های PTSD را ضعیف‌تر و محدودتر کند و توانایی فرد، برای مدیریت احساسات مربوط به واقعه فاجعه بار را افزایش دهد. تحقیقات به سمت کشف عوامل دخیل در PTSD و یافتن درمان های جدید در حال انجام است .



عبارت های تاکیدی مثبت
  • مربوط به موضوع » <-CategoryName->

مفهوم شرطی شدن :

ما در زندگی به خیلی از کارها شرطی شدیم و عادت داریم و یا اعتیاد داریم ، همه اون ها از تکرار یک عمل یا حرف (خوب یا بد) در مدت زمانی بوده است. خیلی از کارایی که به اونا شرطی شدیم وقتی رو برای فکر کردن به اون ها صرف نمی کنیم بلکه اتوماتیک توسط ضمیرتاخود آگاه انجام می شوند ، مثل ساعات خوابیدن و بیدار شدن ، ساعات غذا خوردن ،یا رفتاری مثل طرز و توع صحبت کردن ، طرز برخورد با دیگران ، طرز برخورد با مشکلات و ... همه این ها شاید اوائل ذهنتون رو مشغول می کردند به چگونگی انجام اون ها ولی به مرور اتوماتیک انجام شدن .

در کل اینکه ما با تکرار کارهای مورد علاقمون یا تکرار افکار مورد نظرمون میتونیم اونها رو در زنگیمون جاری کنیم . فقط برای شروعش یه مقدار نیاز به تلاش داریم ، چون میخواهیم یه چیزی که شرطی (اتوماتیک)به اون نیستیم رو ایجاد کنیم برای همین با مقابله با ضمیر ناخود آگاه میرسیم ، که اون میگه تا دیروز اون رفتار رو داشتی چرا میخوای امروز طور دیگه ای باشی ، خلاصه انقدر باید تکرار بشه اون رفتار یا اندیشه که برای اون عادی بشه وقتی که شرطی شد دیگر کار شما تموم شده و اون به طور اتوماتیک انجامش میده

هر کاری رو به مدت 21 روز انجام دهید به اون شرطی می شین

در کل پس سه هفته بیشتر وقت نمی بره که به رفتار های موفقی که در نظر دارین برسین ، سه هفته سختی یک مدت آرامش خاطر ، البته بستگی به مرور کردن تون داره چون ممکنه از راهتون دوباره منحرف بشین، پس همیشه باید دوره کرد .



داستان آرزوها
  • مربوط به موضوع » <-CategoryName->

 

جادوگری که روی درخت انجیر زندگی می کند
به لستر گفت: یه آرزو کن تا برآورده کنم
لستر هم با زرنگی آرزو کرد
دو تا آرزوی دیگر هم داشته باشد
بعد با هر کدام از این سه آرزو
سه آرزوی دیگر آرزو کرد
آرزوهایش شد نه آرزو با سه آرزوی قبلی
بعد با هر کدام از این دوازده آرزو
سه آرزوی دیگر خواست
که تعداد آرزوهایش رسید به ۴۶ یا ۵۲ یا...
به هر حال از هر آرزویش استفاده کرد
برای خواستن یه آرزوی دیگر
تا وقتی که تعداد آرزوهایش رسید به...
۵ میلیارد و هفت میلیون و ۱۸ هزار و ۳۴ آرزو
بعد آرزو هایش را پهن کرد روی زمین و شروع کرد به کف زدن و رقصیدن
جست و خیز کردن و آواز خواندن
و آرزو کردن برای داشتن آرزوهای بیشتر
بیشتر و بیشتر
در حالی که دیگران می خندیدند و گریه می کردند
عشق می ورزیدند و محبت می کردند
لستر وسط آرزوهایش نشست
آنها را روی هم ریخت تا شد مثل یک تپه طلا
و نشست به شمردنشان تا ...
پیر شد
و بعد یک شب او را پیدا کردند در حالی که مرده بود
و آرزوهایش دور و برش تلنبار شده بودند
آرزوهایش را شمردند
حتی یکی از آنها هم گم نشده بود
همشان نو بودند و برق می زدند
بفرمائید چند تا بردارید
به یاد لستر هم باشید
که در دنیای سیب ها و بوسه ها و کفش ها
همه آرزوهایش را با خواستن آرزوهای بیشتر حرام کرد !!!

 

گاه آنچه امروز داریم و از آن لذت نمی بریم آرزوهای دیروزمان هستند!

شل سیلوراستاین



داستان
  • مربوط به موضوع » <-CategoryName->

درست بيانديش... راحت زندگي كن...

 

مي‌گويند در كشور ژاپن مرد ميليونري زندگي مي‌كرد كه از درد چشم خواب به چشم نداشت و براي مداواي چشم دردش انواع قرص‌ها و آمپول‌ها را به خود تزريق كرده بود، اما نتيجة چنداني نگرفته بود.

     وي پس از مشاورة فراوان با پزشكان و متخصصان زياد درمان درد، خود را مراجعه به يك راهب مقدس و شناخته شده مي‌بيند.

     وي به راهب مراجعه مي‌كند و راهب نيز پس از معاينه وي به او پيشنهاد كه مدتي به هيچ رنگي بجز رنگ سبز نگاه نكند. وي پس از بازگشت از نزد راهب به تمام مستخدمين خود دستور مي‌دهد با خريد بشكه‌هاي رنگ سبز تمام خانه را با سبز رنگ‌آميزي كنند. همين‌طور تمام اسباب و اثاثية خانه را با همين رنگ عوض مي‌كند.

     پس از مدتي رنگ ماشين، ست لباس اعضاي خانواده و مستخدمين و هر آنچه به چشم مي‌آيد را به رنگ سبز و تركيبات آن تغيير مي‌دهد و البته چشم دردش هم تسكين مي‌يابد.

     بعد از مدتي مرد ميليونر براي تشكر از راهب وي را به منزلش دعوت مي‌نمايد. راهب نيز كه با لباس نارنجي رنگ به منزل او وارد مي‌شود متوجه مي‌شود كه بايد لباسش را عوض كرده و خرقه‌اي به رنگ سبز به تن كند. او نيز چنين كرده و وقتي به محضر بيمارش مي‌رسد از او مي‌پرسد آيا چشم دردش تسكين يافته؟ مرد ثروتمند نيز تشكر كرده و مي‌گويد: "بله. اما اين گرانترين مداوايي بود كه تاكنون داشته."

     مرد راهب با تعجب به بيمارش مي‌گويد بالعكس اين ارزانترين نسخه‌اي بوده كه تاكنون تجويز كرده‌ام. براي مداواي چشم دردتان، تنها كافي بود عينكي با شيشة سبز خريداري كنيد و هيچ نيازي به اين همه مخارج نبود.

     براي اين كار نمي‌تواني تمام دنيا را تغيير دهي، بلكه با تغيير چشم‌اندازت مي‌تواني دنيا را به كام خود درآوري.

     تغيير دنيا كار احمقانه‌اي است، اما تغيير چشم‌اندازمان ارزان‌ترين و مؤثرترين روش مي‌باشد.

 



چهل تمرین خودشناسی
  • مربوط به موضوع » <-CategoryName->

۱- غریزه صیانت ذات: در ناحیه شكم واقع شده است. كار اساسی آن آگاه ساختن ما از نیازهایمان است. هنگامی كه این غریزه بیمار می شود، احساس ناامنی می كنیم.
۲- غریزه ارتباطات: در ناحیه قلب قرار دارد و احساسات عاطفی و هیجانی شخص را تولید می كند. هنگامی كه این غریزه خوب كار نكند، دچار احساس تنهایی، ملال و افسردگی می شویم.
۳- غریزه جهت یابیكه در مركز سر قرار دارد و احساس هویت و بودن ما را ایجاد می كند: این كه ما چه كسی هستیم، از كجا آمده ایم و به كجا خواهیم رفت. این غریزه كمك می كند تا هدف و مقصود و مقصد و مفهوم زندگی خویش را بشناسیم. هنگامی كه این غریزه آسیب می بیند، احساس بیهودگی و پوچی می كنیم. در طبیعت و سرشت انسان ها وجوه مشترك فراوانی وجود دارد.
افراد دارای رنگ های گوناگون شخصیتی هستند، اما در هر فرد یك رنگ می تواند بر سایر رنگ های برتری و تفوق داشته باشد كه دیگر رنگ ها را تحت الشعاع خود قرار دهد. در واقع این رنگ غالب، رنگ قوی تر شخصیت آن فرد را تشكیل می دهد. این سه مركز، كانون هایی برای استنتاج و ارزیابی و كسب اطلاعات است، مثلاً افرادی كه ناحیه شكمی را ترجیح می دهند، تیپ های خوب، مقتدر و مسالمت جو هستند و افرادی كه ناحیه قلب در آنها برتری دارد، تیپ های دوست داشتنی، اهل عمل و مبتكر هستند و افرادی كه مركز سر در آنها غالب است، تیپ های دانا، صادق و وفادار، شاد و مسرور هستند. هنگامی كه یك مركز بر آن می شود تا وظایف سایر مراكز را انجام دهد آنگاه شاهد اختلالاتی چون عدم تعادل می شویم و یا سرسخت و لجباز افراطی می شویم و یا احساساتی و زودرنج، ولی وقتی كه هر سه مركز به گونه ای آزاد و هماهنگ عمل می كنند احساس رهایی ،اعتدال و آرامش می كنیم.



داستان
  • مربوط به موضوع » <-CategoryName->

گاو ما ما مي کرد


 گوسفند بع بع مي کرد


 سگ واق واق مي کرد


 و همه با هم فرياد مي زدند حسنک کجايي…؟


 شب شده بود اما حسنک به خانه نيامده بود. حسنک مدت هاي زيادي است که به خانه

 
نمي آيد. او به شهر رفته و در آنجا شلوار جين و تي شرت هاي تنگ به تن مي کند


او هر روز صبح به جاي غذا دادن به حيوانات جلوي آينه به موهاي خود چسب مو مي زند


موهاي حسنک ديگر مثل پشم گوسفند نيست چون او موهاي خود را اتو ميکند. ديروز


که حسنک با کبري چت مي کرد کبري گفت


تصميم بزرگي گرفته است. کبري تصميم


داشت حسنک را رها کند و ديگر با او چت نکند چون او با پتروس آشنا شده بود


 پتروس هميشه پاي کامپيوترش نشسته بود و چت مي کرد. پتروس ديد که سد سوراخ


شده اما انگشت او درد مي کرد چون زياد چت کرده بود. او نمي دانست که سد تا چند


.لحظه ي ديگر مي شکند. پتروس در حال چت کردن غرق شد


براي مراسم دفن او کبري تصميم گرفت با قطار به آن سرزمين برود اما کوه روي ريل ريزش


کرده بود. ريزعلي ديد که کوه ريزش کرده اما حوصله نداشت. ريزعلي سردش بود


و دلش نمي خواست لباسش را در آورد. ريزعلي چراغ قوه داشت اما حوصله درد سر


نداشت. قطار به سنگ ها برخورد کرد و منفجر شد. کبري و مسافران قطار مردند


 اما ريزعلي بدون توجه به خانه رفت. خانه مثل هميشه سوت و کور بود. الان چند


سالي است که کوکب خانم همسر ريزعلي مهمان ناخوانده ندارد او حتي مهمان خوانده


هم ندارد. او حوصله ي مهمان ندارد. او پول ندارد تا شکم مهمان ها را سير کند


ديگر تخم مرغ و پنير ندارد چون همه چيز با تحريم ها گران شده است او گوشت ندارد او


آخرين بار که گوشت قرمز خريد چوپان دروغگو به او گوشت خر فروخت. اما او از


چوپان دروغگو گِله ندارد 


 به همين دليل است که ديگر در کتاب هاي دبستان آن داستان هاي قشنگ وجود ندارد


(دکتر انوشه در دانشگاه یزد)



جملات گرانبها
  • مربوط به موضوع » <-CategoryName->

چارلى چاپلين :
پس از عمری فقر، به ثروت وشهرت رسیدم.
و آموختم كه،
با پول میتوان ساعت خريد، ولى زمان نه.
ميتوان مقام خريد،
 ولى احترام نه.
ميتوان كتاب خريد،
ولى دانش نه.
ميتوان دارو خريد،
ولى سلامتى نه.
میتوان رختخواب خرید،
 ولی خواب راحت نه ...
ارزش آدمها به دارایی نیست،
به معرفت آنهاست



دلایل ترس کودک از تاریکی
  • مربوط به موضوع » <-CategoryName->

گاهی ترس از تاریکی صرفاً معلول این نکته است که کودک نمی داند در تاریکی چه باید بکند؟ گاهی نیز علت ترس کودک از تاریکی آن است که نمی تواند مادر، پدر و یا شخص مراقب خود را ببیند. در صورتی که اگر این فرد دستش را به کودک بدهد، ترس کودک از بین خواهد رفت. در بعضی موارد حتی فکر تنهایی در یک اتاق تاریک کودک را می ترساند. کودکانی که از تاریکی و تنهایی به شدت دچار ترس، دلهره و اضطراب می شوند و از آن فرار می کنند بیش از هر چیز نیازمند احساس امنیت و آرامش هستند که والدین و اعضای خانواده می توانند به آن ها ببخشند.............



پاور بانک